Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/8510
Назва: Технологія виробництва борошна
Автори: Заволока, К. С.
Дудяк, Іван Дмитрович
Dudyak, Ivan
Дата публікації: 2020
Видавництво: Миколаївський національний аграрний університет
Опис: Заволока К. С., Дудяк І. Д. Технологія виробництва борошна // Перлини степового краю : матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції, 25-27 листопада 2020 р., м. Миколаїв. Миколаїв : МНАУ, 2020. С. 57-59.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/8510
Розташовується у зібраннях:Перлини степового краю - 2020
Статті (Факультет агротехнологій)
Статті студентів МНАУ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
57-59.pdf268,77 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.