Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/8760
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Бурковська, Алла Валентинівна | - |
dc.contributor.author | Burkovska, Alla | - |
dc.contributor.author | Бурковська, Анна Іванівна | - |
dc.contributor.author | Burkovskaia, Anna | - |
dc.date.accessioned | 2021-03-11T10:59:40Z | - |
dc.date.available | 2021-03-11T10:59:40Z | - |
dc.date.issued | 2019 | - |
dc.identifier.uri | http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/8760 | - |
dc.description | Бурковська А. В., Бурковська А. І. Концептуальні засади системи HACCP як інструменту управління безпекою харчової продукції // Формування конкурентоспроможного і соціально-орієнтованого розвитку підприємницьких структур аграрного сектора економіки : матеріали Всеукраїнської Інтернет-конференції, 17-18 жовтня 2019 р., м. Миколаїв. Миколаїв : МНАУ, 2019. С. 15-18. | uk_UA |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.publisher | Миколаївський національний аграрний університет | uk_UA |
dc.title | Концептуальні засади системи HACCP як інструменту управління безпекою харчової продукції | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Статті (Обліково-фінансовий факультет) Статті (Факультет менеджменту) Формування конкурентоспроможного і соціально-орієнтованого розвитку підприємницьких структур аграрного сектора економіки - 2019 |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
15-18.pdf | 131,22 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.