Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/8760
Назва: Концептуальні засади системи HACCP як інструменту управління безпекою харчової продукції
Автори: Бурковська, Алла Валентинівна
Burkovska, Alla
Бурковська, Анна Іванівна
Burkovskaia, Anna
Дата публікації: 2019
Видавництво: Миколаївський національний аграрний університет
Опис: Бурковська А. В., Бурковська А. І. Концептуальні засади системи HACCP як інструменту управління безпекою харчової продукції // Формування конкурентоспроможного і соціально-орієнтованого розвитку підприємницьких структур аграрного сектора економіки : матеріали Всеукраїнської Інтернет-конференції, 17-18 жовтня 2019 р., м. Миколаїв. Миколаїв : МНАУ, 2019. С. 15-18.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/8760
Розташовується у зібраннях:Статті (Обліково-фінансовий факультет)
Статті (Факультет менеджменту)
Формування конкурентоспроможного і соціально-орієнтованого розвитку підприємницьких структур аграрного сектора економіки - 2019

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
15-18.pdf131,22 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.