Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/8760
Title: | Концептуальні засади системи HACCP як інструменту управління безпекою харчової продукції |
Authors: | Бурковська, Алла Валентинівна Burkovska, Alla Бурковська, Анна Іванівна Burkovskaia, Anna |
Issue Date: | 2019 |
Publisher: | Миколаївський національний аграрний університет |
Description: | Бурковська А. В., Бурковська А. І. Концептуальні засади системи HACCP як інструменту управління безпекою харчової продукції // Формування конкурентоспроможного і соціально-орієнтованого розвитку підприємницьких структур аграрного сектора економіки : матеріали Всеукраїнської Інтернет-конференції, 17-18 жовтня 2019 р., м. Миколаїв. Миколаїв : МНАУ, 2019. С. 15-18. |
URI: | http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/8760 |
Appears in Collections: | Статті (Обліково-фінансовий факультет) Статті (Факультет менеджменту) Формування конкурентоспроможного і соціально-орієнтованого розвитку підприємницьких структур аграрного сектора економіки - 2019 |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.