Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/8760
Title: Концептуальні засади системи HACCP як інструменту управління безпекою харчової продукції
Authors: Бурковська, Алла Валентинівна
Burkovska, Alla
Бурковська, Анна Іванівна
Burkovskaia, Anna
Issue Date: 2019
Publisher: Миколаївський національний аграрний університет
Description: Бурковська А. В., Бурковська А. І. Концептуальні засади системи HACCP як інструменту управління безпекою харчової продукції // Формування конкурентоспроможного і соціально-орієнтованого розвитку підприємницьких структур аграрного сектора економіки : матеріали Всеукраїнської Інтернет-конференції, 17-18 жовтня 2019 р., м. Миколаїв. Миколаїв : МНАУ, 2019. С. 15-18.
URI: http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/8760
Appears in Collections:Статті (Обліково-фінансовий факультет)
Статті (Факультет менеджменту)
Формування конкурентоспроможного і соціально-орієнтованого розвитку підприємницьких структур аграрного сектора економіки - 2019

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
15-18.pdf131,22 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.