Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/8825
Title: Проблема підвищення якості обслуговування на підприємствах громадського харчування
Authors: Стільник, В. В.
Stilnyk, V.
Issue Date: 2019
Publisher: Миколаївський національний аграрний університет
Description: Стільник В. В. Проблема підвищення якості обслуговування на підприємствах громадського харчування // Формування конкурентоспроможного і соціально-орієнтованого розвитку підприємницьких структур аграрного сектора економіки : матеріали Всеукраїнської Інтернет-конференції, 17-18 жовтня 2019 р., м. Миколаїв. Миколаїв : МНАУ, 2019. С. 86-88.
URI: http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/8825
Appears in Collections:Статті студентів МНАУ
Формування конкурентоспроможного і соціально-орієнтованого розвитку підприємницьких структур аграрного сектора економіки - 2019

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
86-88.pdf116,87 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.