Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/8889Full metadata record
| DC Field | Value | Language |
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Стріха, Людмила Олександрівна | - |
| dc.contributor.author | Strikha, Ludmila | - |
| dc.contributor.author | Підпала, Тетяна Василівна | - |
| dc.contributor.author | Podpalaya, Tatiana | - |
| dc.date.accessioned | 2021-03-23T07:20:39Z | - |
| dc.date.available | 2021-03-23T07:20:39Z | - |
| dc.date.issued | 2021 | - |
| dc.identifier.citation | Технологія м'яса, м'ясопродуктів та риби : курс лекцій для здобувачів вищої освіти СВО "Бакалавр", освітньої спеціальності 181 "Харчові технології" денної форми навчання / уклад. : Л. О. Стріха, Т. В. Підпала. Миколаїв : МНАУ, 2021. 145 с. | uk_UA |
| dc.identifier.uri | http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/8889 | - |
| dc.language.iso | other | uk_UA |
| dc.title | Технологія м'яса, м'ясопродуктів та риби | uk_UA |
| dc.type | Book | uk_UA |
| Appears in Collections: | Конспекти та курси лекцій (Факультет ТВППТСБ) | |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| tehnologiya-myasa-myasoproduktiv-ta-ribi.pdf | 922,05 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.