Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/8889
Назва: Технологія м'яса, м'ясопродуктів та риби
Автори: Стріха, Людмила Олександрівна
Strikha, Ludmila
Підпала, Тетяна Василівна
Podpalaya, Tatiana
Дата публікації: 2021
Бібліографічний опис: Технологія м'яса, м'ясопродуктів та риби : курс лекцій для здобувачів вищої освіти СВО "Бакалавр", освітньої спеціальності 181 "Харчові технології" денної форми навчання / уклад. : Л. О. Стріха, Т. В. Підпала. Миколаїв : МНАУ, 2021. 145 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/8889
Розташовується у зібраннях:Конспекти та курси лекцій (Факультет ТВППТСБ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
tehnologiya-myasa-myasoproduktiv-ta-ribi.pdf922,05 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.