Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/8889
Title: Технологія м'яса, м'ясопродуктів та риби
Authors: Стріха, Людмила Олександрівна
Strikha, Ludmila
Підпала, Тетяна Василівна
Podpalaya, Tatiana
Issue Date: 2021
Citation: Технологія м'яса, м'ясопродуктів та риби : курс лекцій для здобувачів вищої освіти СВО "Бакалавр", освітньої спеціальності 181 "Харчові технології" денної форми навчання / уклад. : Л. О. Стріха, Т. В. Підпала. Миколаїв : МНАУ, 2021. 145 с.
URI: http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/8889
Appears in Collections:Конспекти та курси лекцій (Факультет ТВППТСБ)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tehnologiya-myasa-myasoproduktiv-ta-ribi.pdf922,05 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.