Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/8889
Title: | Технологія м'яса, м'ясопродуктів та риби |
Authors: | Стріха, Людмила Олександрівна Strikha, Ludmila Підпала, Тетяна Василівна Podpalaya, Tatiana |
Issue Date: | 2021 |
Citation: | Технологія м'яса, м'ясопродуктів та риби : курс лекцій для здобувачів вищої освіти СВО "Бакалавр", освітньої спеціальності 181 "Харчові технології" денної форми навчання / уклад. : Л. О. Стріха, Т. В. Підпала. Миколаїв : МНАУ, 2021. 145 с. |
URI: | http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/8889 |
Appears in Collections: | Конспекти та курси лекцій (Факультет ТВППТСБ) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
tehnologiya-myasa-myasoproduktiv-ta-ribi.pdf | 922,05 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.