Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/9080
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Підпала, Тетяна Василівна | - |
dc.contributor.author | Podpalaya, Tatiana | - |
dc.contributor.author | Данильчук, Галина Анатоліївна | - |
dc.contributor.author | Danylchuk, Galina | - |
dc.contributor.author | Петрова, Олена Іванівна | - |
dc.contributor.author | Petrova, Olena | - |
dc.contributor.author | Трибрат, Руслан Олександрович | - |
dc.contributor.author | Tribrat, Ruslan | - |
dc.date.accessioned | 2021-04-14T08:16:58Z | - |
dc.date.available | 2021-04-14T08:16:58Z | - |
dc.date.issued | 2021 | - |
dc.identifier.citation | Технологія виробництва кулінарної продукції : метод. реком.для виконання курсового проекту здобувачами вищої освіти СВО "Бакалавр" освітньої спеціальності 181 - "Харчові технології" денної форми навчання / уклад. : Т. В. Підпала, Г. А. Данильчук, О. І. Петрова, Р. О. Трибрат. Миколаїв : МНАУ, 2021. 23 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/9080 | - |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.title | Технологія виробництва кулінарної продукції | uk_UA |
dc.type | Book | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Методичні рекомендації (Факультет ТВППТСБ) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
tehnologiya-virobnictva-kulinarnoyi-produkciyi.pdf | 347,79 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.