Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/9080
Назва: Технологія виробництва кулінарної продукції
Автори: Підпала, Тетяна Василівна
Podpalaya, Tatiana
Данильчук, Галина Анатоліївна
Danylchuk, Galina
Петрова, Олена Іванівна
Petrova, Olena
Трибрат, Руслан Олександрович
Tribrat, Ruslan
Дата публікації: 2021
Бібліографічний опис: Технологія виробництва кулінарної продукції : метод. реком.для виконання курсового проекту здобувачами вищої освіти СВО "Бакалавр" освітньої спеціальності 181 - "Харчові технології" денної форми навчання / уклад. : Т. В. Підпала, Г. А. Данильчук, О. І. Петрова, Р. О. Трибрат. Миколаїв : МНАУ, 2021. 23 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/9080
Розташовується у зібраннях:Методичні рекомендації (Факультет ТВППТСБ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
tehnologiya-virobnictva-kulinarnoyi-produkciyi.pdf347,79 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.