Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/9080
Назва: | Технологія виробництва кулінарної продукції |
Автори: | Підпала, Тетяна Василівна Podpalaya, Tatiana Данильчук, Галина Анатоліївна Danylchuk, Galina Петрова, Олена Іванівна Petrova, Olena Трибрат, Руслан Олександрович Tribrat, Ruslan |
Дата публікації: | 2021 |
Бібліографічний опис: | Технологія виробництва кулінарної продукції : метод. реком.для виконання курсового проекту здобувачами вищої освіти СВО "Бакалавр" освітньої спеціальності 181 - "Харчові технології" денної форми навчання / уклад. : Т. В. Підпала, Г. А. Данильчук, О. І. Петрова, Р. О. Трибрат. Миколаїв : МНАУ, 2021. 23 с. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/9080 |
Розташовується у зібраннях: | Методичні рекомендації (Факультет ТВППТСБ) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
tehnologiya-virobnictva-kulinarnoyi-produkciyi.pdf | 347,79 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.