Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/9080
Title: | Технологія виробництва кулінарної продукції |
Authors: | Підпала, Тетяна Василівна Podpalaya, Tatiana Данильчук, Галина Анатоліївна Danylchuk, Galina Петрова, Олена Іванівна Petrova, Olena Трибрат, Руслан Олександрович Tribrat, Ruslan |
Issue Date: | 2021 |
Citation: | Технологія виробництва кулінарної продукції : метод. реком.для виконання курсового проекту здобувачами вищої освіти СВО "Бакалавр" освітньої спеціальності 181 - "Харчові технології" денної форми навчання / уклад. : Т. В. Підпала, Г. А. Данильчук, О. І. Петрова, Р. О. Трибрат. Миколаїв : МНАУ, 2021. 23 с. |
URI: | http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/9080 |
Appears in Collections: | Методичні рекомендації (Факультет ТВППТСБ) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
tehnologiya-virobnictva-kulinarnoyi-produkciyi.pdf | 347,79 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.