Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/9193
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЛесік, Ірина Миколаївна-
dc.contributor.authorLesik, Iryna-
dc.date.accessioned2021-05-05T06:56:03Z-
dc.date.available2021-05-05T06:56:03Z-
dc.date.issued2014-
dc.identifier.citationЛесік І. М. Формування і функціонування ринку продукції овочівництва : автореф. ... канд. економ. наук : 08.00.04. Миколаїв : МНАУ, 2014. 27 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/9193-
dc.description.abstractДисертація на здобуття наукового ступеня кандидата економічних наук за спеціальністю 08.00.04 – економіка та управління підприємствами (за видами економічної діяльності). – Миколаївський національний аграрний університет, Миколаїв, 2014. Дисертацію присвячено системному oбґрунтувaнню теоретичних положень і розробці практичних рекомендацій щодо формування та функціонування ринку продукції овочівництва. У роботі узагальнено теоретичні підходи до пізнання сутності процесу формування та функціонування ринку продукції овочівництва, обґрунтовано стратегічні напрями розвитку ринку продукції овочівництва у взаємозв’язку та взаємозалежності інфраструктурних елементів, інвестиційних можливостей з урахуванням етапів розвитку держави, експортно-імпортного потенціалу, економічних інтересів учасників, обґрунтовано концептуальні засади розвитку ринку через активізацію процесу технологічного оновлення виробництв і логістичної діяльності на кооперативних засадах. Доповнено методику оцінки стану і тенденцій формування та функціонування ринку продукції овочівництва з урахуванням особливостей інфраструктурних елементів. Визначено сутність, передумови та пріоритетні напрями формування і функціонування ринку продукції овочівництва у взаємозв’язку інфраструктурних елементів, які ґрунтуються на залученні до спільної діяльності взаємодоповнюючих підприємств, організацій і зв’язаних з ними за географічною й функціональною ознаками органів державного управління, наукових і учбових закладів на кластерній основі. Обґрунтовано науковий підхід щодо формування ринку продукції овочівництва у контексті реалізації економічних інтересів учасників, розроблено напрями удосконалення інфраструктурних елементів ринку продукції овочівництва, зорієнтовані на розширення асортименту безпечної овочевої продукції і зниження рівні імпортної залежності, зміцнення ринкових можливостейuk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.subjectринокuk_UA
dc.subjectінфраструктурні елементиuk_UA
dc.subjectпродукція овочівництваuk_UA
dc.subjectтехнологічна готовністьuk_UA
dc.subjectресурсозберігаючі технологіїuk_UA
dc.subjectекономічні інтересиuk_UA
dc.subjectорганічна продукціяuk_UA
dc.subjectглобалізаціяuk_UA
dc.subjectпродовольча безпекаuk_UA
dc.subjectmarketuk_UA
dc.subjectinfrastructure elementsuk_UA
dc.subjectvegetable productionuk_UA
dc.subjecttechnological readinessuk_UA
dc.subjectresource saving technologiesuk_UA
dc.subjecteconomic interestsuk_UA
dc.subjectorganic productsuk_UA
dc.subjectglobalizationuk_UA
dc.subjectfood securityuk_UA
dc.titleФормування і функціонування ринку продукції овочівництваuk_UA
dc.title.alternativeThe formation and functioning of the vegetable products’ market. – Printed as manuscriptuk_UA
dc.typePreprintuk_UA
Розташовується у зібраннях:Автореферати

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Lesik_ Автореферат.pdf1,49 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.