Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/9207
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorНовікова, Н. В.-
dc.contributor.authorАнтоненко, Н. М.-
dc.contributor.authorNovikova, N.-
dc.contributor.authorAntonenko, N.-
dc.date.accessioned2021-05-06T08:41:46Z-
dc.date.available2021-05-06T08:41:46Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.citationНовікова Н. В., Антоненко Н. М. Доцільність використання пшениці сорту «Косовиця» та рослинних збагачувальних добавок в технології виготовлення зернових хлібців // Вісник аграрної науки Причорномор'я. 2020. Вип 4 (108). С. 97-103. DOI: 10.31521/2313-092X/2020-4(108)-12.uk_UA
dc.identifier.urihttp://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/9207-
dc.description.abstractМетою роботи є дослідження доцільності використання пшениці сорту «Косовиця» і рослинних харчових порошків глоду, женьшеню і обліпихи в технології виготовлення зернових хлібців. При оцінці фізико-хімічних властивостей фітосировини виявлено доцільність введення в рецептури зернових хлібців до 3% рослинних компонентів глоду, женьшеню і обліпихи, підвищений відсоток введення рослинних компонентів супроводжується підвищеними енергетичними затратами на виробництво даного виду харчового продукту.uk_UA
dc.description.abstractThe purpose of this work is to study the feasibility of using wheat of the "Kosovitsa" variety and plant food powders of hawthorn, ginseng and sea buckthorn in the technology of making cereal crisps. When assessing the physical and chemical properties of phyto-raw materials, the expediency of introducing up to 3% plant components of hawthorn, ginseng and sea buckthorn into the formulation of cereal loaves was established, an increased percentage of input of plant components is accompanied by increased energy costs for the production of this type of food product.-
dc.language.isootheruk_UA
dc.subjectрослинна сировинаuk_UA
dc.subjectзернові хлібціuk_UA
dc.subjectпорошок глодуuk_UA
dc.subjectпорошок женьшенюuk_UA
dc.subjectпорошок обліпихиuk_UA
dc.subjectпшениця сорту «Косовиця»uk_UA
dc.subjectvegetable raw materialsuk_UA
dc.subjectgrain breadsuk_UA
dc.subjecthawthorn powderuk_UA
dc.subjectginseng powderuk_UA
dc.subjectsea buckthorn powderuk_UA
dc.subjectwheat of the "Kosovitsa" varietyuk_UA
dc.titleДоцільність використання пшениці сорту «Косовиця» та рослинних збагачувальних добавок в технології виготовлення зернових хлібцівuk_UA
dc.title.alternativeFeasibility of use of wheat variety "Kosovitsa" and vegetable concentrating additives in the technology of producing grain loadsuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Вісник аграрної науки Причорномор'я. - 2020. - Вип. 4 (108)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
n108v4r2020novikova.pdf465,37 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.