Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/9207
Назва: Доцільність використання пшениці сорту «Косовиця» та рослинних збагачувальних добавок в технології виготовлення зернових хлібців
Інші назви: Feasibility of use of wheat variety "Kosovitsa" and vegetable concentrating additives in the technology of producing grain loads
Автори: Новікова, Н. В.
Антоненко, Н. М.
Novikova, N.
Antonenko, N.
Ключові слова: рослинна сировина
зернові хлібці
порошок глоду
порошок женьшеню
порошок обліпихи
пшениця сорту «Косовиця»
vegetable raw materials
grain breads
hawthorn powder
ginseng powder
sea buckthorn powder
wheat of the "Kosovitsa" variety
Дата публікації: 2020
Бібліографічний опис: Новікова Н. В., Антоненко Н. М. Доцільність використання пшениці сорту «Косовиця» та рослинних збагачувальних добавок в технології виготовлення зернових хлібців // Вісник аграрної науки Причорномор'я. 2020. Вип 4 (108). С. 97-103. DOI: 10.31521/2313-092X/2020-4(108)-12.
Короткий огляд (реферат): Метою роботи є дослідження доцільності використання пшениці сорту «Косовиця» і рослинних харчових порошків глоду, женьшеню і обліпихи в технології виготовлення зернових хлібців. При оцінці фізико-хімічних властивостей фітосировини виявлено доцільність введення в рецептури зернових хлібців до 3% рослинних компонентів глоду, женьшеню і обліпихи, підвищений відсоток введення рослинних компонентів супроводжується підвищеними енергетичними затратами на виробництво даного виду харчового продукту.
The purpose of this work is to study the feasibility of using wheat of the "Kosovitsa" variety and plant food powders of hawthorn, ginseng and sea buckthorn in the technology of making cereal crisps. When assessing the physical and chemical properties of phyto-raw materials, the expediency of introducing up to 3% plant components of hawthorn, ginseng and sea buckthorn into the formulation of cereal loaves was established, an increased percentage of input of plant components is accompanied by increased energy costs for the production of this type of food product.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/9207
Розташовується у зібраннях:Вісник аграрної науки Причорномор'я. - 2020. - Вип. 4 (108)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
n108v4r2020novikova.pdf465,37 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.