Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/9224
Title: | Товарознавство харчових продуктів. Частина 2. Товарознавство продовольчих товарів тваринного походження |
Authors: | Підпала, Тетяна Василівна Podpalaya, Tatiana Стріха, Людмила Олександрівна Strikha, Ludmila Данильчук, Галина Анатоліївна Danylchuk, Galina |
Issue Date: | 2021 |
Citation: | Товарознавство харчових продуктів. Частина 2. Товарознавство продовольчих товарів тваринного походження : метод. реком. для практичних занять для здобувачів вищої освіти СВО "Бакалавр" освітньої спеціальності 181 "Харчові технології", денної форми навчання / уклад. : Т. В. Підпала, Л. О. Данильчук, Г. А. Данильчук. Миколаїв : МНАУ, 2021. 55 с. |
URI: | http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/9224 |
Appears in Collections: | Методичні рекомендації (Факультет ТВППТСБ) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
tovaroznavstvo-harchovih-produktiv_2.pdf | 1,72 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.