Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/9224
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Підпала, Тетяна Василівна | - |
dc.contributor.author | Podpalaya, Tatiana | - |
dc.contributor.author | Стріха, Людмила Олександрівна | - |
dc.contributor.author | Strikha, Ludmila | - |
dc.contributor.author | Данильчук, Галина Анатоліївна | - |
dc.contributor.author | Danylchuk, Galina | - |
dc.date.accessioned | 2021-05-11T12:54:18Z | - |
dc.date.available | 2021-05-11T12:54:18Z | - |
dc.date.issued | 2021 | - |
dc.identifier.citation | Товарознавство харчових продуктів. Частина 2. Товарознавство продовольчих товарів тваринного походження : метод. реком. для практичних занять для здобувачів вищої освіти СВО "Бакалавр" освітньої спеціальності 181 "Харчові технології", денної форми навчання / уклад. : Т. В. Підпала, Л. О. Данильчук, Г. А. Данильчук. Миколаїв : МНАУ, 2021. 55 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/9224 | - |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.title | Товарознавство харчових продуктів. Частина 2. Товарознавство продовольчих товарів тваринного походження | uk_UA |
dc.type | Book | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Методичні рекомендації (Факультет ТВППТСБ) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
tovaroznavstvo-harchovih-produktiv_2.pdf | 1,72 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.