Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/9224
Назва: | Товарознавство харчових продуктів. Частина 2. Товарознавство продовольчих товарів тваринного походження |
Автори: | Підпала, Тетяна Василівна Podpalaya, Tatiana Стріха, Людмила Олександрівна Strikha, Ludmila Данильчук, Галина Анатоліївна Danylchuk, Galina |
Дата публікації: | 2021 |
Бібліографічний опис: | Товарознавство харчових продуктів. Частина 2. Товарознавство продовольчих товарів тваринного походження : метод. реком. для практичних занять для здобувачів вищої освіти СВО "Бакалавр" освітньої спеціальності 181 "Харчові технології", денної форми навчання / уклад. : Т. В. Підпала, Л. О. Данильчук, Г. А. Данильчук. Миколаїв : МНАУ, 2021. 55 с. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/9224 |
Розташовується у зібраннях: | Методичні рекомендації (Факультет ТВППТСБ) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
tovaroznavstvo-harchovih-produktiv_2.pdf | 1,72 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.