Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/9286
Назва: Етапи впровадження технічних умов на м’ясопереробних підприємствах
Інші назви: The stages of introduction of technical requirements are on the enterprises of processing of meat
Автори: Стародубець, Олексій Олександрович, науковий керівник
Starodubets, Aleksey, scientific director
Ветушняк, Т. Ю.
Vetyshnyak, T.
Ключові слова: ДСТУ 1.5:2003
технічні умови
етапи впровадження
м’ясопереробні підприємства
DSTU 1.5: 2003
technical requirements
stages of introduction
enterprise of processing of meat
Дата публікації: 2020
Видавництво: Миколаївський національний аграрний університет
Короткий огляд (реферат): У статті розглянуто та досліджено етапи впровадження технічних умов на м’ясопереробному підприємстві, впроваджено технічні умови відповідно вимогам, що викладено в ДСТУ1.5:2003 на м’ясопереробному підприємстві, тобто впровадження обов’язкового документу, що регламентує - порядок виробництва, вимоги до сировини і матеріалів, методів контролю якості готової продукції та іншим аспектам виробництва.
In the article the stages of introduction of technical requirements are considered and investigational on the enterprise of processing of meat, technical requirements are inculcated according to requirements, that it is expounded in DSTU 1.5: 2003 on the enterprise of processing of meat, id est introduction of obligatory document that regulates is an order of production, requirement to raw material and materials, methods of control of quality of the prepared products and to other aspects of production.
Опис: Ветушняк Т. Ю. Етапи впровадження технічних умов на м’ясопереробних підприємствах // Студентський науковий вісник [МНАУ]. Сільськогосподарські науки. 2020. Вип. 1 (14). С. 44-48.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/9286
Розташовується у зібраннях:Студентський науковий вісник [МНАУ]. Сільськогосподарські науки. 2020. Вип. 1 (14)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
44-48.pdf438,12 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.