Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/9344
Назва: Використання яловичини, одержаної від тварин різних вагових кондицій для виробництва ковбас
Інші назви: Use of beef obtained from animals of different weight conditions for the production of sausage
Автори: Петрова, Олена Іванівна, науковий керівник
Petrova, Olena, scientific director
Могилівська, А. І.
Mogilevskaya, A.
Ключові слова: велика рогата худоба
технологія
відгодівля
яловичина
варена ковбаса
органолептична оцінка
cattle
technology
fattening
beef
boiled sausage
organoleptic evaluation
Дата публікації: 2020
Видавництво: Миколаївський національний аграрний університет
Короткий огляд (реферат): В статті наведено результати досліджень щодо вивчення ефективності використання яловичини, одержаної від тварин різних вагових кондицій та визначення виходу і якості варених ковбас за класичної технології виробництва.
The article presents the results of studies to study the efficiency of use of beef obtained from animals of different weight conditions and determine the yield and quality of cooked sausages by classical production technology.
Опис: Могилівська А. І. Використання яловичини, одержаної від тварин різних вагових кондицій для виробництва ковбас // Студентський науковий вісник [МНАУ]. Сільськогосподарські науки. 2020. Вип. 1 (14). С. 168-172.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/9344
Розташовується у зібраннях:Студентський науковий вісник [МНАУ]. Сільськогосподарські науки. 2020. Вип. 1 (14)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
168-172.pdf394,14 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.