Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/9350
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Стріха, Людмила Олександрівна | - |
dc.contributor.author | Strikha, Ludmila | - |
dc.contributor.author | Підпала, Тетяна Василівна | - |
dc.contributor.author | Podpalaya, Tatiana | - |
dc.contributor.author | Петрова, Олена Іванівна | - |
dc.contributor.author | Petrova, Olena | - |
dc.contributor.author | Шевчук, Наталя Петрівна | - |
dc.contributor.author | Shevchuk, Natalya | - |
dc.date.accessioned | 2021-05-26T08:07:34Z | - |
dc.date.available | 2021-05-26T08:07:34Z | - |
dc.date.issued | 2021 | - |
dc.identifier.citation | А. с. 103465. Оптимізація параметрів технологічного процесу виробництва варених ковбас : стаття / Л. О. Стріха, Т. В. Підпала, О. І. Петрова, Н. П. Шевчук. опубл. 25.03.2021. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/9350 | - |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.title | А. с. 103465. Оптимізація параметрів технологічного процесу виробництва варених ковбас | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Авторські свідоцтва |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
n105v1r2020striha.pdf | 601,54 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити | |
А. с. 103465.pdf | 3,55 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.