Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/9350
Назва: А. с. 103465. Оптимізація параметрів технологічного процесу виробництва варених ковбас
Автори: Стріха, Людмила Олександрівна
Strikha, Ludmila
Підпала, Тетяна Василівна
Podpalaya, Tatiana
Петрова, Олена Іванівна
Petrova, Olena
Шевчук, Наталя Петрівна
Shevchuk, Natalya
Дата публікації: 2021
Бібліографічний опис: А. с. 103465. Оптимізація параметрів технологічного процесу виробництва варених ковбас : стаття / Л. О. Стріха, Т. В. Підпала, О. І. Петрова, Н. П. Шевчук. опубл. 25.03.2021.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/9350
Розташовується у зібраннях:Авторські свідоцтва

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
n105v1r2020striha.pdf601,54 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити
А. с. 103465.pdf3,55 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.