Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/9350
Title: | А. с. 103465. Оптимізація параметрів технологічного процесу виробництва варених ковбас |
Authors: | Стріха, Людмила Олександрівна Strikha, Ludmila Підпала, Тетяна Василівна Podpalaya, Tatiana Петрова, Олена Іванівна Petrova, Olena Шевчук, Наталя Петрівна Shevchuk, Natalya |
Issue Date: | 2021 |
Citation: | А. с. 103465. Оптимізація параметрів технологічного процесу виробництва варених ковбас : стаття / Л. О. Стріха, Т. В. Підпала, О. І. Петрова, Н. П. Шевчук. опубл. 25.03.2021. |
URI: | http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/9350 |
Appears in Collections: | Авторські свідоцтва |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
n105v1r2020striha.pdf | 601,54 kB | Adobe PDF | View/Open | |
А. с. 103465.pdf | 3,55 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.