Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/9350
Title: А. с. 103465. Оптимізація параметрів технологічного процесу виробництва варених ковбас
Authors: Стріха, Людмила Олександрівна
Strikha, Ludmila
Підпала, Тетяна Василівна
Podpalaya, Tatiana
Петрова, Олена Іванівна
Petrova, Olena
Шевчук, Наталя Петрівна
Shevchuk, Natalya
Issue Date: 2021
Citation: А. с. 103465. Оптимізація параметрів технологічного процесу виробництва варених ковбас : стаття / Л. О. Стріха, Т. В. Підпала, О. І. Петрова, Н. П. Шевчук. опубл. 25.03.2021.
URI: http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/9350
Appears in Collections:Авторські свідоцтва

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
n105v1r2020striha.pdf601,54 kBAdobe PDFView/Open
А. с. 103465.pdf3,55 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.