Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/9354
Назва: Етапи удосконалення стандарту на молоко-сировину в україні і доведення його показників до міжнародних вимог
Інші назви: The stages of improvement of standard are on raw milk-material in ukraine and leading to of it indexes to international requirements
Автори: Стародубець, Олексій Олександрович, науковий керівник
Starodubets, Aleksey, scientific director
Скворцова, А. М.
Skvorcova, А.
Ключові слова: стандарт
ДСТУ 3662
молоко-сировина
якісні показники
органолептичні показники
фізико-хімічні показники
standard
DSTU 3662
raw milk-material
quality indexes
measurement with naked eye indexes
physical and chemical indexes
Дата публікації: 2020
Видавництво: Миколаївський національний аграрний університет
Короткий огляд (реферат): У статті досліджено та проаналізовано показники якості молока-сировини відповідно до ДСТУ 3662 від 97 до 2018 року. Описано етапи становлення основних вимог до молока-сировини, що реалізуються на переробні підприємства.
In the article investigational and the indexes of quality of raw milk-material are analysed in accordance with DSTU 3662 2018 from 97 to. The stages of becoming of the basic requirements to raw milk-material, that will be realized on reprocessors, are described.
Опис: Скворцова А. М. Етапи удосконалення стандарту на молоко-сировину в україні і доведення його показників до міжнародних вимог // Студентський науковий вісник [МНАУ]. Сільськогосподарські науки. 2020. Вип. 1 (14). С. 210-215.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/9354
Розташовується у зібраннях:Студентський науковий вісник [МНАУ]. Сільськогосподарські науки. 2020. Вип. 1 (14)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
210-215.pdf402,15 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.