Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/9385
Title: Оцінка м’ясної продуктивності чистопородних і помісних бугайців
Other Titles: Evaluation of meat performance of butters galvanized red stoppro rope
Authors: Стріха, Людмила Олександрівна, науковий керівник
Strikha, Ludmila, scientific director
Шапошнік, В. Г.
Shahjshnik, V.
Keywords: бугайці
червона степова порода
забійна маса
забійний вихід
вихід туші
коефіцієнт повном’ясності
bulls
red steppe breed
slaughter mass
slaughtered yield
carcass yield
coefficient of fullness
Issue Date: 2020
Publisher: Миколаївський національний аграрний університет
Abstract: Оцінено м’ясну продуктивність бугайців червоної степової породи та червоної степової породи поліпшеної голштинською. Встановлено,що вищими показниками маси туші і маси м’якушу характеризувались бугайці червоної степової породи, поліпшеної голштинською.
Evaluated meat productivity of Bugayts of red steppe breed and red steppe breed improved Holstein. It was established that the higher mass indexes of carcasses and pulp masses were characterized by bulls of red steppe breed, improved by Holstein.
Description: Шапошнік В. Г. Оцінка м’ясної продуктивності чистопородних і помісних бугайців // Студентський науковий вісник [МНАУ]. Сільськогосподарські науки. 2020. Вип. 1 (14). С. 246-250.
URI: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/9385
Appears in Collections:Студентський науковий вісник [МНАУ]. Сільськогосподарські науки. 2020. Вип. 1 (14)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
246-250.pdf397,79 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.