Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/9385
Title: | Оцінка м’ясної продуктивності чистопородних і помісних бугайців |
Other Titles: | Evaluation of meat performance of butters galvanized red stoppro rope |
Authors: | Стріха, Людмила Олександрівна, науковий керівник Strikha, Ludmila, scientific director Шапошнік, В. Г. Shahjshnik, V. |
Keywords: | бугайці червона степова порода забійна маса забійний вихід вихід туші коефіцієнт повном’ясності bulls red steppe breed slaughter mass slaughtered yield carcass yield coefficient of fullness |
Issue Date: | 2020 |
Publisher: | Миколаївський національний аграрний університет |
Abstract: | Оцінено м’ясну продуктивність бугайців червоної степової породи та червоної степової породи поліпшеної голштинською. Встановлено,що вищими показниками маси туші і маси м’якушу характеризувались бугайці червоної степової породи, поліпшеної голштинською. Evaluated meat productivity of Bugayts of red steppe breed and red steppe breed improved Holstein. It was established that the higher mass indexes of carcasses and pulp masses were characterized by bulls of red steppe breed, improved by Holstein. |
Description: | Шапошнік В. Г. Оцінка м’ясної продуктивності чистопородних і помісних бугайців // Студентський науковий вісник [МНАУ]. Сільськогосподарські науки. 2020. Вип. 1 (14). С. 246-250. |
URI: | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/9385 |
Appears in Collections: | Студентський науковий вісник [МНАУ]. Сільськогосподарські науки. 2020. Вип. 1 (14) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
246-250.pdf | 397,79 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.