Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/9385
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.advisorСтріха, Людмила Олександрівна, науковий керівник-
dc.contributor.advisorStrikha, Ludmila, scientific director-
dc.contributor.authorШапошнік, В. Г.-
dc.contributor.authorShahjshnik, V.-
dc.date.accessioned2021-05-27T07:54:52Z-
dc.date.available2021-05-27T07:54:52Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.urihttps://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/9385-
dc.descriptionШапошнік В. Г. Оцінка м’ясної продуктивності чистопородних і помісних бугайців // Студентський науковий вісник [МНАУ]. Сільськогосподарські науки. 2020. Вип. 1 (14). С. 246-250.uk_UA
dc.description.abstractОцінено м’ясну продуктивність бугайців червоної степової породи та червоної степової породи поліпшеної голштинською. Встановлено,що вищими показниками маси туші і маси м’якушу характеризувались бугайці червоної степової породи, поліпшеної голштинською.uk_UA
dc.description.abstractEvaluated meat productivity of Bugayts of red steppe breed and red steppe breed improved Holstein. It was established that the higher mass indexes of carcasses and pulp masses were characterized by bulls of red steppe breed, improved by Holstein.-
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherМиколаївський національний аграрний університетuk_UA
dc.subjectбугайціuk_UA
dc.subjectчервона степова породаuk_UA
dc.subjectзабійна масаuk_UA
dc.subjectзабійний вихідuk_UA
dc.subjectвихід тушіuk_UA
dc.subjectкоефіцієнт повном’ясностіuk_UA
dc.subjectbullsuk_UA
dc.subjectred steppe breeduk_UA
dc.subjectslaughter massuk_UA
dc.subjectslaughtered yielduk_UA
dc.subjectcarcass yielduk_UA
dc.subjectcoefficient of fullnessuk_UA
dc.titleОцінка м’ясної продуктивності чистопородних і помісних бугайцівuk_UA
dc.title.alternativeEvaluation of meat performance of butters galvanized red stoppro ropeuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Студентський науковий вісник [МНАУ]. Сільськогосподарські науки. 2020. Вип. 1 (14)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
246-250.pdf397,79 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.