Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/9385
Назва: Оцінка м’ясної продуктивності чистопородних і помісних бугайців
Інші назви: Evaluation of meat performance of butters galvanized red stoppro rope
Автори: Стріха, Людмила Олександрівна, науковий керівник
Strikha, Ludmila, scientific director
Шапошнік, В. Г.
Shahjshnik, V.
Ключові слова: бугайці
червона степова порода
забійна маса
забійний вихід
вихід туші
коефіцієнт повном’ясності
bulls
red steppe breed
slaughter mass
slaughtered yield
carcass yield
coefficient of fullness
Дата публікації: 2020
Видавництво: Миколаївський національний аграрний університет
Короткий огляд (реферат): Оцінено м’ясну продуктивність бугайців червоної степової породи та червоної степової породи поліпшеної голштинською. Встановлено,що вищими показниками маси туші і маси м’якушу характеризувались бугайці червоної степової породи, поліпшеної голштинською.
Evaluated meat productivity of Bugayts of red steppe breed and red steppe breed improved Holstein. It was established that the higher mass indexes of carcasses and pulp masses were characterized by bulls of red steppe breed, improved by Holstein.
Опис: Шапошнік В. Г. Оцінка м’ясної продуктивності чистопородних і помісних бугайців // Студентський науковий вісник [МНАУ]. Сільськогосподарські науки. 2020. Вип. 1 (14). С. 246-250.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/9385
Розташовується у зібраннях:Студентський науковий вісник [МНАУ]. Сільськогосподарські науки. 2020. Вип. 1 (14)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
246-250.pdf397,79 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.