Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/9460
Назва: Кітність овець та фактори впливу
Інші назви: Sheep shearness and influence factors
Автори: Кириченко, Віктор Анатолійович, науковий керівник
Kyrychenko, Viktor, scientific director
Артеменко, А. А.
Artemenkо, A.
Ключові слова: ягня
жива маса при народженні
тривалість кітності
багатоплідність
lamb
live weight at birth
duration of pregnancy
multiplicity
Дата публікації: 2020
Видавництво: Миколаївський національний аграрний університет
Короткий огляд (реферат): Вивчено тривалість періоду кітності вівцематок в залежності від кількості ягнят у приплоді; показники росту ягнят в залежності від строків окоту вівцематок; багатоплідність вівцематок в різні строки окоту. Встановлено, що тривалість періоду кітності вівцематок ягнятами – одинаками вірогідно довша, ніж ягнятами – двійнями. Ягнята народжені в січні за показниками живої маси при народженні, переважали ягнят, які родилися в лютому та березні. Найвищий показник багатоплідності вівцематок зафіксований у січні.
The duration of the period of ovulation of ewes depending on the number of lambs in the offspring was studied; growth indicators of lambs depending on the timing of ewes; fertility of ewes at different times of farrowing. It was found that the duration of the period of ewes of ewes by single lambs is probably longer than by twin lambs. Lambs born in January in terms of live weight at birth, dominated by lambs born in February and March. The highest rate of fertility of ewes was recorded in January.
Опис: Артеменко А. А. Кітність овець та фактори впливу // Студентський науковий вісник [МНАУ]. Сільськогосподарські науки. 2020. Вип. 2 (15). С. 10-15.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/9460
Розташовується у зібраннях:Студентський науковий вісник [МНАУ]. Сільськогосподарські науки. 2020. Вип. 2 (15)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
10-15.pdf695,93 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.