Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/9487
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorГорбенко, Олена Андріївна-
dc.contributor.authorGorbenko, Elena-
dc.contributor.authorПастушенко, Андрій Сергійович-
dc.contributor.authorPastushenko, Andriy-
dc.contributor.authorКім, Наталія Ігорівна-
dc.contributor.authorKim, Nataliya-
dc.contributor.authorНоринський, Олексій Ігорович-
dc.contributor.authorХрамов, Микита Сергійович-
dc.contributor.authorNorinskiy, Oleksiy-
dc.contributor.authorKhramov, Mykyta-
dc.date.accessioned2021-06-03T07:44:18Z-
dc.date.available2021-06-03T07:44:18Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationПроектування закладів харчування : методичні рекомендації до виконання практичних робіт для здобувачів вищої освіти ступеня "Бакалавр" спеціальності 181 "Харчові технології" денної форми навчання / уклад. : О. А. Горбенко, М. С. Храмов, Н. І. Кім, А. С. Пастушенко, О. І. Норинський. Миколаїв : МНАУ, 2021. 87 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/9487-
dc.language.isootheruk_UA
dc.titleПроектування закладів харчуванняuk_UA
dc.typeBookuk_UA
Розташовується у зібраннях:Методичні рекомендації (Інженерно-енергетичний факультет)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
proektuvannya-zakladiv-harchuvannya.pdf632,01 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.