Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/9487
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Горбенко, Олена Андріївна | - |
dc.contributor.author | Gorbenko, Elena | - |
dc.contributor.author | Пастушенко, Андрій Сергійович | - |
dc.contributor.author | Pastushenko, Andriy | - |
dc.contributor.author | Кім, Наталія Ігорівна | - |
dc.contributor.author | Kim, Nataliya | - |
dc.contributor.author | Норинський, Олексій Ігорович | - |
dc.contributor.author | Храмов, Микита Сергійович | - |
dc.contributor.author | Norinskiy, Oleksiy | - |
dc.contributor.author | Khramov, Mykyta | - |
dc.date.accessioned | 2021-06-03T07:44:18Z | - |
dc.date.available | 2021-06-03T07:44:18Z | - |
dc.date.issued | 2021 | - |
dc.identifier.citation | Проектування закладів харчування : методичні рекомендації до виконання практичних робіт для здобувачів вищої освіти ступеня "Бакалавр" спеціальності 181 "Харчові технології" денної форми навчання / уклад. : О. А. Горбенко, М. С. Храмов, Н. І. Кім, А. С. Пастушенко, О. І. Норинський. Миколаїв : МНАУ, 2021. 87 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/9487 | - |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.title | Проектування закладів харчування | uk_UA |
dc.type | Book | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Методичні рекомендації (Інженерно-енергетичний факультет) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
proektuvannya-zakladiv-harchuvannya.pdf | 632,01 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.