Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/9487
Title: Проектування закладів харчування
Authors: Горбенко, Олена Андріївна
Gorbenko, Elena
Пастушенко, Андрій Сергійович
Pastushenko, Andriy
Кім, Наталія Ігорівна
Kim, Nataliya
Норинський, Олексій Ігорович
Храмов, Микита Сергійович
Norinskiy, Oleksiy
Khramov, Mykyta
Issue Date: 2021
Citation: Проектування закладів харчування : методичні рекомендації до виконання практичних робіт для здобувачів вищої освіти ступеня "Бакалавр" спеціальності 181 "Харчові технології" денної форми навчання / уклад. : О. А. Горбенко, М. С. Храмов, Н. І. Кім, А. С. Пастушенко, О. І. Норинський. Миколаїв : МНАУ, 2021. 87 с.
URI: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/9487
Appears in Collections:Методичні рекомендації (Інженерно-енергетичний факультет)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
proektuvannya-zakladiv-harchuvannya.pdf632,01 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.