Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/9487
Назва: | Проектування закладів харчування |
Автори: | Горбенко, Олена Андріївна Gorbenko, Elena Пастушенко, Андрій Сергійович Pastushenko, Andriy Кім, Наталія Ігорівна Kim, Nataliya Норинський, Олексій Ігорович Храмов, Микита Сергійович Norinskiy, Oleksiy Khramov, Mykyta |
Дата публікації: | 2021 |
Бібліографічний опис: | Проектування закладів харчування : методичні рекомендації до виконання практичних робіт для здобувачів вищої освіти ступеня "Бакалавр" спеціальності 181 "Харчові технології" денної форми навчання / уклад. : О. А. Горбенко, М. С. Храмов, Н. І. Кім, А. С. Пастушенко, О. І. Норинський. Миколаїв : МНАУ, 2021. 87 с. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/9487 |
Розташовується у зібраннях: | Методичні рекомендації (Інженерно-енергетичний факультет) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
proektuvannya-zakladiv-harchuvannya.pdf | 632,01 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.