Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/9532
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.advisorПетрова, Олена Іванівна, науковий керівник-
dc.contributor.advisorPetrova, Olena, scientific director-
dc.contributor.authorКанюченко, А. О.-
dc.contributor.authorKanuchenko, A.-
dc.date.accessioned2021-06-04T08:46:01Z-
dc.date.available2021-06-04T08:46:01Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.urihttps://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/9532-
dc.descriptionКанюченко А. О. Технологія виробництва продуктів з м‘яса птиці // Студентський науковий вісник [МНАУ]. Сільськогосподарські науки. 2020. Вип. 2 (15). С. 76- 79uk_UA
dc.description.abstractВивчена характеристика різних варіантів використання розсолів в технології виробництва копчених делікатесів з м'яса птиці, встанолено оптимальні параметри технологічного процесу , визначено якість м’ясних виробів.uk_UA
dc.description.abstractThe characteristics of different variants of the use of brines in the technology of production of smoked poultry meat were studied, the optimal parameters of the technological process were determined, the quality of meat products was determined.-
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherМиколаївський національний аграрний університетuk_UA
dc.subjectм'ясо курчат-бройлерівuk_UA
dc.subjectтехнологіяuk_UA
dc.subjectрозсілuk_UA
dc.subjectін'єктуванняuk_UA
dc.subjectмасування сировиниuk_UA
dc.subjectякістьuk_UA
dc.subjectbroiler chickens meatuk_UA
dc.subjecttechnologyuk_UA
dc.subjectbrineuk_UA
dc.subjectinjectionuk_UA
dc.subjectmassaging of raw materialsuk_UA
dc.subjectqualityuk_UA
dc.titleТехнологія виробництва продуктів з м‘яса птиціuk_UA
dc.title.alternativeProduction technologies of meat of birdsuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Студентський науковий вісник [МНАУ]. Сільськогосподарські науки. 2020. Вип. 2 (15)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
76-79.pdf436,86 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.