Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/9532
Назва: | Технологія виробництва продуктів з м‘яса птиці |
Інші назви: | Production technologies of meat of birds |
Автори: | Петрова, Олена Іванівна, науковий керівник Petrova, Olena, scientific director Канюченко, А. О. Kanuchenko, A. |
Ключові слова: | м'ясо курчат-бройлерів технологія розсіл ін'єктування масування сировини якість broiler chickens meat technology brine injection massaging of raw materials quality |
Дата публікації: | 2020 |
Видавництво: | Миколаївський національний аграрний університет |
Короткий огляд (реферат): | Вивчена характеристика різних варіантів використання розсолів в технології виробництва копчених делікатесів з м'яса птиці, встанолено оптимальні параметри технологічного процесу , визначено якість м’ясних виробів. The characteristics of different variants of the use of brines in the technology of production of smoked poultry meat were studied, the optimal parameters of the technological process were determined, the quality of meat products was determined. |
Опис: | Канюченко А. О. Технологія виробництва продуктів з м‘яса птиці // Студентський науковий вісник [МНАУ]. Сільськогосподарські науки. 2020. Вип. 2 (15). С. 76- 79 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/9532 |
Розташовується у зібраннях: | Студентський науковий вісник [МНАУ]. Сільськогосподарські науки. 2020. Вип. 2 (15) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
76-79.pdf | 436,86 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.