Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/9532
Title: Технологія виробництва продуктів з м‘яса птиці
Other Titles: Production technologies of meat of birds
Authors: Петрова, Олена Іванівна, науковий керівник
Petrova, Olena, scientific director
Канюченко, А. О.
Kanuchenko, A.
Keywords: м'ясо курчат-бройлерів
технологія
розсіл
ін'єктування
масування сировини
якість
broiler chickens meat
technology
brine
injection
massaging of raw materials
quality
Issue Date: 2020
Publisher: Миколаївський національний аграрний університет
Abstract: Вивчена характеристика різних варіантів використання розсолів в технології виробництва копчених делікатесів з м'яса птиці, встанолено оптимальні параметри технологічного процесу , визначено якість м’ясних виробів.
The characteristics of different variants of the use of brines in the technology of production of smoked poultry meat were studied, the optimal parameters of the technological process were determined, the quality of meat products was determined.
Description: Канюченко А. О. Технологія виробництва продуктів з м‘яса птиці // Студентський науковий вісник [МНАУ]. Сільськогосподарські науки. 2020. Вип. 2 (15). С. 76- 79
URI: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/9532
Appears in Collections:Студентський науковий вісник [МНАУ]. Сільськогосподарські науки. 2020. Вип. 2 (15)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
76-79.pdf436,86 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.