Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/9546
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.advisorПетрова, Олена Іванівна, науковий керівник-
dc.contributor.advisorPetrova, Olena, scientific director-
dc.contributor.authorКостенко, А. С.-
dc.contributor.authorKostenko, A.-
dc.date.accessioned2021-06-07T07:44:35Z-
dc.date.available2021-06-07T07:44:35Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.urihttps://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/9546-
dc.descriptionКостенко А. С. Виробництво ковбас з використанням м‘яса різної видової належності // Студентський науковий вісник [МНАУ]. Сільськогосподарські науки. 2020. Вип. 2 (15). С. 88-90.uk_UA
dc.description.abstractВ статті наведено результати термічного оброблення напівкопчених ковбас з використовуванням різних співвідношень основної сировини в т.ч. м'яса курячого механічного обвалювання. В зв’язку з широким використанням м’яса птиці механічного обвалювання необхідно продовжити вивчення особливостей формування готової продукції.uk_UA
dc.description.abstractThe results of heat treatment of semi-smoked sausages using different ratios of the main raw material, incl. mechanical chicken meat boning. Due to the widespread use of poultry meat, mechanical exploration needs to be further explored.-
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherМиколаївський національний аграрний університетuk_UA
dc.subjectковбасиuk_UA
dc.subjectуніверсальні термокамериuk_UA
dc.subjectобладнанняuk_UA
dc.subjectм’ясоuk_UA
dc.subjectфаршuk_UA
dc.subjectковбасні батониuk_UA
dc.subjectоболонкиuk_UA
dc.subjectsausagesuk_UA
dc.subjectuniversal heat chambersuk_UA
dc.subjectequipmentuk_UA
dc.subjectmeatuk_UA
dc.subjectminced meatuk_UA
dc.subjectsausage loavesuk_UA
dc.subjectshelluk_UA
dc.titleВиробництво ковбас з використанням м‘яса різної видової належностіuk_UA
dc.title.alternativeProduction of sausages with the use of meat of different speciesuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Студентський науковий вісник [МНАУ]. Сільськогосподарські науки. 2020. Вип. 2 (15)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
88-90.pdf361,96 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.