Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/9546
Title: | Виробництво ковбас з використанням м‘яса різної видової належності |
Other Titles: | Production of sausages with the use of meat of different species |
Authors: | Петрова, Олена Іванівна, науковий керівник Petrova, Olena, scientific director Костенко, А. С. Kostenko, A. |
Keywords: | ковбаси універсальні термокамери обладнання м’ясо фарш ковбасні батони оболонки sausages universal heat chambers equipment meat minced meat sausage loaves shell |
Issue Date: | 2020 |
Publisher: | Миколаївський національний аграрний університет |
Abstract: | В статті наведено результати термічного оброблення напівкопчених ковбас з використовуванням різних співвідношень основної сировини в т.ч. м'яса курячого механічного обвалювання. В зв’язку з широким використанням м’яса птиці механічного обвалювання необхідно продовжити вивчення особливостей формування готової продукції. The results of heat treatment of semi-smoked sausages using different ratios of the main raw material, incl. mechanical chicken meat boning. Due to the widespread use of poultry meat, mechanical exploration needs to be further explored. |
Description: | Костенко А. С. Виробництво ковбас з використанням м‘яса різної видової належності // Студентський науковий вісник [МНАУ]. Сільськогосподарські науки. 2020. Вип. 2 (15). С. 88-90. |
URI: | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/9546 |
Appears in Collections: | Студентський науковий вісник [МНАУ]. Сільськогосподарські науки. 2020. Вип. 2 (15) |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.