Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/9546| Назва: | Виробництво ковбас з використанням м‘яса різної видової належності |
| Інші назви: | Production of sausages with the use of meat of different species |
| Автори: | Петрова, Олена Іванівна, науковий керівник Petrova, Olena, scientific director Костенко, А. С. Kostenko, A. |
| Ключові слова: | ковбаси універсальні термокамери обладнання м’ясо фарш ковбасні батони оболонки sausages universal heat chambers equipment meat minced meat sausage loaves shell |
| Дата публікації: | 2020 |
| Видавництво: | Миколаївський національний аграрний університет |
| Короткий огляд (реферат): | В статті наведено результати термічного оброблення напівкопчених ковбас з використовуванням різних співвідношень основної сировини в т.ч. м'яса курячого механічного обвалювання. В зв’язку з широким використанням м’яса птиці механічного обвалювання необхідно продовжити вивчення особливостей формування готової продукції. The results of heat treatment of semi-smoked sausages using different ratios of the main raw material, incl. mechanical chicken meat boning. Due to the widespread use of poultry meat, mechanical exploration needs to be further explored. |
| Опис: | Костенко А. С. Виробництво ковбас з використанням м‘яса різної видової належності // Студентський науковий вісник [МНАУ]. Сільськогосподарські науки. 2020. Вип. 2 (15). С. 88-90. |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/9546 |
| Розташовується у зібраннях: | Студентський науковий вісник [МНАУ]. Сільськогосподарські науки. 2020. Вип. 2 (15) |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| 88-90.pdf | 361,96 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.