Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/9604
Title: | Вплив різних варіантів схрещування на продуктивність свиней |
Other Titles: | Influence of different breeding options on pig productivity |
Authors: | Калиниченко, Галина Іванівна, науковий керівник Kalinichenko, Galina, scientific director Онищак, Л. М. Onyshchak, L. |
Keywords: | порода генотип гібриди свиноматки кнури-плідники відтворювальна здатність та якість відтворювальна якість breed genotype hybrids sows breeding boars reproductive ability reproductive quality |
Issue Date: | 2020 |
Publisher: | Миколаївський національний аграрний університет |
Abstract: | Визначено найоптимальніший варіант поєднання свиней вітчизняної та зарубіжної селекцій у процесі міжпородного схрещування. Досліджено репродуктивні та м’ясні якості свиней за різних варіантів схрещування. Доведено доцільність використання порід велика біла, ландрас і п’єтрен на заключному етапі схрещування для отримання помісного поголів’я з задовільними відгодівельними та м’ясними якостями. The most optimal variant of combination of pigs of domestic and foreign selections in the process of interbreeding was determined. The reproductive and meat qualities of pigs in different breeding variants were studied. The expediency of using Great White, Landrace and Pietren breeds at the final stage of crossing to obtain local livestock with satisfactory fattening and meat qualities has been proved. |
Description: | Онищак Л. М. Вплив різних варіантів схрещування на продуктивність свиней // Студентський науковий вісник [МНАУ]. Сільськогосподарські науки. 2020. Вип. 2 (15). С. 151-155. |
URI: | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/9604 |
Appears in Collections: | Студентський науковий вісник [МНАУ]. Сільськогосподарські науки. 2020. Вип. 2 (15) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
151-155.pdf | 475,02 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.