Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/9604
Назва: Вплив різних варіантів схрещування на продуктивність свиней
Інші назви: Influence of different breeding options on pig productivity
Автори: Калиниченко, Галина Іванівна, науковий керівник
Kalinichenko, Galina, scientific director
Онищак, Л. М.
Onyshchak, L.
Ключові слова: порода
генотип
гібриди
свиноматки
кнури-плідники
відтворювальна здатність та якість
відтворювальна якість
breed
genotype
hybrids
sows
breeding boars
reproductive ability
reproductive quality
Дата публікації: 2020
Видавництво: Миколаївський національний аграрний університет
Короткий огляд (реферат): Визначено найоптимальніший варіант поєднання свиней вітчизняної та зарубіжної селекцій у процесі міжпородного схрещування. Досліджено репродуктивні та м’ясні якості свиней за різних варіантів схрещування. Доведено доцільність використання порід велика біла, ландрас і п’єтрен на заключному етапі схрещування для отримання помісного поголів’я з задовільними відгодівельними та м’ясними якостями.
The most optimal variant of combination of pigs of domestic and foreign selections in the process of interbreeding was determined. The reproductive and meat qualities of pigs in different breeding variants were studied. The expediency of using Great White, Landrace and Pietren breeds at the final stage of crossing to obtain local livestock with satisfactory fattening and meat qualities has been proved.
Опис: Онищак Л. М. Вплив різних варіантів схрещування на продуктивність свиней // Студентський науковий вісник [МНАУ]. Сільськогосподарські науки. 2020. Вип. 2 (15). С. 151-155.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/9604
Розташовується у зібраннях:Студентський науковий вісник [МНАУ]. Сільськогосподарські науки. 2020. Вип. 2 (15)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
151-155.pdf475,02 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.