Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/9605
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Петрова, Олена Іванівна, науковий керівник | - |
dc.contributor.advisor | Petrova, Olena, scientific director | - |
dc.contributor.author | Полоз, А. О. | - |
dc.contributor.author | Poloz, A. | - |
dc.date.accessioned | 2021-06-09T09:39:34Z | - |
dc.date.available | 2021-06-09T09:39:34Z | - |
dc.date.issued | 2020 | - |
dc.identifier.uri | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/9605 | - |
dc.description | Полоз А. О. Оптимізація технології виробництва напівкопчених ковбас // Студентський науковий вісник [МНАУ]. Сільськогосподарські науки. 2020. Вип. 2 (15). С. 156-159. | uk_UA |
dc.description.abstract | У статті наведені результати досліджень щодо аналізу технології виготовлення напівкопчених ковбас за різних режимів термічної обробки виготовлених за традиційною рецептурою та із застосуванням наповнювачів | uk_UA |
dc.description.abstract | The article presents the results of research on the analysis of the technology of production of half-smoked sausages in different modes of heat treatment made according to the traditional recipe and with the use of fillers. | - |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.publisher | Миколаївський національний аграрний університет | uk_UA |
dc.subject | ковбаси | uk_UA |
dc.subject | універсальні термокамери | uk_UA |
dc.subject | наповнювачі | uk_UA |
dc.subject | м’ясо | uk_UA |
dc.subject | фарш | uk_UA |
dc.subject | ковбасні батони | uk_UA |
dc.subject | оболонки | uk_UA |
dc.subject | sausages | uk_UA |
dc.subject | universal heat chambers | uk_UA |
dc.subject | fillers | uk_UA |
dc.subject | meat | uk_UA |
dc.subject | minced meat | uk_UA |
dc.subject | sausage loaves | uk_UA |
dc.subject | shell | uk_UA |
dc.title | Оптимізація технології виробництва напівкопчених ковбас | uk_UA |
dc.title.alternative | Optimization of production technology smoked sausage | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Студентський науковий вісник [МНАУ]. Сільськогосподарські науки. 2020. Вип. 2 (15) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
156-159.pdf | 367,11 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.