Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/9605
Title: Оптимізація технології виробництва напівкопчених ковбас
Other Titles: Optimization of production technology smoked sausage
Authors: Петрова, Олена Іванівна, науковий керівник
Petrova, Olena, scientific director
Полоз, А. О.
Poloz, A.
Keywords: ковбаси
універсальні термокамери
наповнювачі
м’ясо
фарш
ковбасні батони
оболонки
sausages
universal heat chambers
fillers
meat
minced meat
sausage loaves
shell
Issue Date: 2020
Publisher: Миколаївський національний аграрний університет
Abstract: У статті наведені результати досліджень щодо аналізу технології виготовлення напівкопчених ковбас за різних режимів термічної обробки виготовлених за традиційною рецептурою та із застосуванням наповнювачів
The article presents the results of research on the analysis of the technology of production of half-smoked sausages in different modes of heat treatment made according to the traditional recipe and with the use of fillers.
Description: Полоз А. О. Оптимізація технології виробництва напівкопчених ковбас // Студентський науковий вісник [МНАУ]. Сільськогосподарські науки. 2020. Вип. 2 (15). С. 156-159.
URI: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/9605
Appears in Collections:Студентський науковий вісник [МНАУ]. Сільськогосподарські науки. 2020. Вип. 2 (15)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
156-159.pdf367,11 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.