Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/9605
Назва: Оптимізація технології виробництва напівкопчених ковбас
Інші назви: Optimization of production technology smoked sausage
Автори: Петрова, Олена Іванівна, науковий керівник
Petrova, Olena, scientific director
Полоз, А. О.
Poloz, A.
Ключові слова: ковбаси
універсальні термокамери
наповнювачі
м’ясо
фарш
ковбасні батони
оболонки
sausages
universal heat chambers
fillers
meat
minced meat
sausage loaves
shell
Дата публікації: 2020
Видавництво: Миколаївський національний аграрний університет
Короткий огляд (реферат): У статті наведені результати досліджень щодо аналізу технології виготовлення напівкопчених ковбас за різних режимів термічної обробки виготовлених за традиційною рецептурою та із застосуванням наповнювачів
The article presents the results of research on the analysis of the technology of production of half-smoked sausages in different modes of heat treatment made according to the traditional recipe and with the use of fillers.
Опис: Полоз А. О. Оптимізація технології виробництва напівкопчених ковбас // Студентський науковий вісник [МНАУ]. Сільськогосподарські науки. 2020. Вип. 2 (15). С. 156-159.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/9605
Розташовується у зібраннях:Студентський науковий вісник [МНАУ]. Сільськогосподарські науки. 2020. Вип. 2 (15)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
156-159.pdf367,11 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.