Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/9627
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Каницька, Ірина Вікторівна, науковий керівник | - |
dc.contributor.advisor | Kanytska Iryna, scientific director | - |
dc.contributor.author | Спіра, В. Р. | - |
dc.contributor.author | Spira, V. | - |
dc.contributor.author | Крамар, В. П. | - |
dc.contributor.author | Kramar, V. | - |
dc.date.accessioned | 2021-06-10T08:32:50Z | - |
dc.date.available | 2021-06-10T08:32:50Z | - |
dc.date.issued | 2020 | - |
dc.identifier.uri | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/9627 | - |
dc.description | Спіра В. Р., Крамар В. П. Використання системи аналізу критичних точок у мясопереробній промисловості на базі підприемства ПП «Делікат» // Студентський науковий вісник [МНАУ]. Сільськогосподарські науки. 2020. Вип. 2 (15). С. 207-212. | uk_UA |
dc.description.abstract | У статті розглянуто та досліджено сучасний стан системи управління підприємств, впроваджено рекомендації по удосконаленню системи оцінки якості продукції на м’ясопереробному підприємстві, було проаналізовано критичні точки при виробництві ковбасних виробів та етапи введення системи HACCP. | uk_UA |
dc.description.abstract | The article considers and investigates the current state of the enterprise management system, introduces recommendations for improving the product quality assessment system at the meat processing plant, analyzes the critical points in the production of sausages and the stages of introduction of the HACCP system. | - |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.publisher | Миколаївський національний аграрний університет | uk_UA |
dc.subject | ISO 9000 | uk_UA |
dc.subject | система управління якості | uk_UA |
dc.subject | HACCP | uk_UA |
dc.subject | якість продукції | uk_UA |
dc.subject | м’ясопереробні підприємства | uk_UA |
dc.subject | критичні точки | uk_UA |
dc.subject | quality management system | uk_UA |
dc.subject | product quality | uk_UA |
dc.subject | meat processing plants | uk_UA |
dc.subject | critical points | uk_UA |
dc.title | Використання системи аналізу критичних точок у мясопереробній промисловості на базі підприемства ПП «Делікат» | uk_UA |
dc.title.alternative | Use of the system of analysis of critical points in the meat processing industry on the basis of the enterprise PE "Delicate" | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Студентський науковий вісник [МНАУ]. Сільськогосподарські науки. 2020. Вип. 2 (15) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
207-212.pdf | 382,38 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.