Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/9627
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.advisorКаницька, Ірина Вікторівна, науковий керівник-
dc.contributor.advisorKanytska Iryna, scientific director-
dc.contributor.authorСпіра, В. Р.-
dc.contributor.authorSpira, V.-
dc.contributor.authorКрамар, В. П.-
dc.contributor.authorKramar, V.-
dc.date.accessioned2021-06-10T08:32:50Z-
dc.date.available2021-06-10T08:32:50Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.urihttps://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/9627-
dc.descriptionСпіра В. Р., Крамар В. П. Використання системи аналізу критичних точок у мясопереробній промисловості на базі підприемства ПП «Делікат» // Студентський науковий вісник [МНАУ]. Сільськогосподарські науки. 2020. Вип. 2 (15). С. 207-212.uk_UA
dc.description.abstractУ статті розглянуто та досліджено сучасний стан системи управління підприємств, впроваджено рекомендації по удосконаленню системи оцінки якості продукції на м’ясопереробному підприємстві, було проаналізовано критичні точки при виробництві ковбасних виробів та етапи введення системи HACCP.uk_UA
dc.description.abstractThe article considers and investigates the current state of the enterprise management system, introduces recommendations for improving the product quality assessment system at the meat processing plant, analyzes the critical points in the production of sausages and the stages of introduction of the HACCP system.-
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherМиколаївський національний аграрний університетuk_UA
dc.subjectISO 9000uk_UA
dc.subjectсистема управління якостіuk_UA
dc.subjectHACCPuk_UA
dc.subjectякість продукціїuk_UA
dc.subjectм’ясопереробні підприємстваuk_UA
dc.subjectкритичні точкиuk_UA
dc.subjectquality management systemuk_UA
dc.subjectproduct qualityuk_UA
dc.subjectmeat processing plantsuk_UA
dc.subjectcritical pointsuk_UA
dc.titleВикористання системи аналізу критичних точок у мясопереробній промисловості на базі підприемства ПП «Делікат»uk_UA
dc.title.alternativeUse of the system of analysis of critical points in the meat processing industry on the basis of the enterprise PE "Delicate"uk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Студентський науковий вісник [МНАУ]. Сільськогосподарські науки. 2020. Вип. 2 (15)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
207-212.pdf382,38 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.