Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/9627
Назва: | Використання системи аналізу критичних точок у мясопереробній промисловості на базі підприемства ПП «Делікат» |
Інші назви: | Use of the system of analysis of critical points in the meat processing industry on the basis of the enterprise PE "Delicate" |
Автори: | Каницька, Ірина Вікторівна, науковий керівник Kanytska Iryna, scientific director Спіра, В. Р. Spira, V. Крамар, В. П. Kramar, V. |
Ключові слова: | ISO 9000 система управління якості HACCP якість продукції м’ясопереробні підприємства критичні точки quality management system product quality meat processing plants critical points |
Дата публікації: | 2020 |
Видавництво: | Миколаївський національний аграрний університет |
Короткий огляд (реферат): | У статті розглянуто та досліджено сучасний стан системи управління підприємств, впроваджено рекомендації по удосконаленню системи оцінки якості продукції на м’ясопереробному підприємстві, було проаналізовано критичні точки при виробництві ковбасних виробів та етапи введення системи HACCP. The article considers and investigates the current state of the enterprise management system, introduces recommendations for improving the product quality assessment system at the meat processing plant, analyzes the critical points in the production of sausages and the stages of introduction of the HACCP system. |
Опис: | Спіра В. Р., Крамар В. П. Використання системи аналізу критичних точок у мясопереробній промисловості на базі підприемства ПП «Делікат» // Студентський науковий вісник [МНАУ]. Сільськогосподарські науки. 2020. Вип. 2 (15). С. 207-212. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/9627 |
Розташовується у зібраннях: | Студентський науковий вісник [МНАУ]. Сільськогосподарські науки. 2020. Вип. 2 (15) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
207-212.pdf | 382,38 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.