Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/9629
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Стародубець, Олексій Олександрович, науковий керівник | - |
dc.contributor.advisor | Starodubets, Aleksey, scientific director | - |
dc.contributor.author | Сотніченко, А. В. | - |
dc.contributor.author | Sotnichenko, А. | - |
dc.date.accessioned | 2021-06-10T09:02:33Z | - |
dc.date.available | 2021-06-10T09:02:33Z | - |
dc.date.issued | 2020 | - |
dc.identifier.uri | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/9629 | - |
dc.description | Сотніченко А. В. Оцінка якості і характеристика дефектів зерна та хлібу згідно ДСТУ 4583:2006 // Студентський науковий вісник [МНАУ]. Сільськогосподарські науки. 2020. Вип. 2 (15). С. 213-219. | uk_UA |
dc.description.abstract | У статті розглянуто та досліджено сучасний метод вироблення хлібобулочних виробів згідно ДСТУ 4583:2006 виготовлення хлібу та виробів с житнього та житньо-пшеничного борошна, якісна оцінка продукції, категорії дефектів та їх причини виникнення та способи їх уникнення. | uk_UA |
dc.description.abstract | In the article the modern method of making of bakegoodss is considered and investigational concordantly DSTU 4583:2006 making to bread and wares of с rye and mixtures of rye and wheat flour, quality estimation of products, category of defects and their reason of origin and methods of their avoidance. | - |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.publisher | Миколаївський національний аграрний університет | uk_UA |
dc.subject | ДСТУ 4583:2006 | uk_UA |
dc.subject | ДСТУ 3768-98 | uk_UA |
dc.subject | дефект | uk_UA |
dc.subject | оцінка якості | uk_UA |
dc.subject | характеристика | uk_UA |
dc.subject | умови зберігання | uk_UA |
dc.subject | стандарти | uk_UA |
dc.subject | DSTU 4583: 2006 | uk_UA |
dc.subject | DSTU 3768-98 | uk_UA |
dc.subject | defect | uk_UA |
dc.subject | estimation of quality | uk_UA |
dc.subject | description | uk_UA |
dc.subject | terms of storage | uk_UA |
dc.subject | standards | uk_UA |
dc.title | Оцінка якості і характеристика дефектів зерна та хлібу згідно ДСТУ 4583:2006 | uk_UA |
dc.title.alternative | Estimation of quality and description of defects of grain and to bread concordantly DSTU 4583:2006 | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Студентський науковий вісник [МНАУ]. Сільськогосподарські науки. 2020. Вип. 2 (15) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
213-219.pdf | 628,14 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.