Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/9629
Title: | Оцінка якості і характеристика дефектів зерна та хлібу згідно ДСТУ 4583:2006 |
Other Titles: | Estimation of quality and description of defects of grain and to bread concordantly DSTU 4583:2006 |
Authors: | Стародубець, Олексій Олександрович, науковий керівник Starodubets, Aleksey, scientific director Сотніченко, А. В. Sotnichenko, А. |
Keywords: | ДСТУ 4583:2006 ДСТУ 3768-98 дефект оцінка якості характеристика умови зберігання стандарти DSTU 4583: 2006 DSTU 3768-98 defect estimation of quality description terms of storage standards |
Issue Date: | 2020 |
Publisher: | Миколаївський національний аграрний університет |
Abstract: | У статті розглянуто та досліджено сучасний метод вироблення хлібобулочних виробів згідно ДСТУ 4583:2006 виготовлення хлібу та виробів с житнього та житньо-пшеничного борошна, якісна оцінка продукції, категорії дефектів та їх причини виникнення та способи їх уникнення. In the article the modern method of making of bakegoodss is considered and investigational concordantly DSTU 4583:2006 making to bread and wares of с rye and mixtures of rye and wheat flour, quality estimation of products, category of defects and their reason of origin and methods of their avoidance. |
Description: | Сотніченко А. В. Оцінка якості і характеристика дефектів зерна та хлібу згідно ДСТУ 4583:2006 // Студентський науковий вісник [МНАУ]. Сільськогосподарські науки. 2020. Вип. 2 (15). С. 213-219. |
URI: | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/9629 |
Appears in Collections: | Студентський науковий вісник [МНАУ]. Сільськогосподарські науки. 2020. Вип. 2 (15) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
213-219.pdf | 628,14 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.