Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/9629
Title: Оцінка якості і характеристика дефектів зерна та хлібу згідно ДСТУ 4583:2006
Other Titles: Estimation of quality and description of defects of grain and to bread concordantly DSTU 4583:2006
Authors: Стародубець, Олексій Олександрович, науковий керівник
Starodubets, Aleksey, scientific director
Сотніченко, А. В.
Sotnichenko, А.
Keywords: ДСТУ 4583:2006
ДСТУ 3768-98
дефект
оцінка якості
характеристика
умови зберігання
стандарти
DSTU 4583: 2006
DSTU 3768-98
defect
estimation of quality
description
terms of storage
standards
Issue Date: 2020
Publisher: Миколаївський національний аграрний університет
Abstract: У статті розглянуто та досліджено сучасний метод вироблення хлібобулочних виробів згідно ДСТУ 4583:2006 виготовлення хлібу та виробів с житнього та житньо-пшеничного борошна, якісна оцінка продукції, категорії дефектів та їх причини виникнення та способи їх уникнення.
In the article the modern method of making of bakegoodss is considered and investigational concordantly DSTU 4583:2006 making to bread and wares of с rye and mixtures of rye and wheat flour, quality estimation of products, category of defects and their reason of origin and methods of their avoidance.
Description: Сотніченко А. В. Оцінка якості і характеристика дефектів зерна та хлібу згідно ДСТУ 4583:2006 // Студентський науковий вісник [МНАУ]. Сільськогосподарські науки. 2020. Вип. 2 (15). С. 213-219.
URI: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/9629
Appears in Collections:Студентський науковий вісник [МНАУ]. Сільськогосподарські науки. 2020. Вип. 2 (15)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
213-219.pdf628,14 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.