Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/9629
Назва: Оцінка якості і характеристика дефектів зерна та хлібу згідно ДСТУ 4583:2006
Інші назви: Estimation of quality and description of defects of grain and to bread concordantly DSTU 4583:2006
Автори: Стародубець, Олексій Олександрович, науковий керівник
Starodubets, Aleksey, scientific director
Сотніченко, А. В.
Sotnichenko, А.
Ключові слова: ДСТУ 4583:2006
ДСТУ 3768-98
дефект
оцінка якості
характеристика
умови зберігання
стандарти
DSTU 4583: 2006
DSTU 3768-98
defect
estimation of quality
description
terms of storage
standards
Дата публікації: 2020
Видавництво: Миколаївський національний аграрний університет
Короткий огляд (реферат): У статті розглянуто та досліджено сучасний метод вироблення хлібобулочних виробів згідно ДСТУ 4583:2006 виготовлення хлібу та виробів с житнього та житньо-пшеничного борошна, якісна оцінка продукції, категорії дефектів та їх причини виникнення та способи їх уникнення.
In the article the modern method of making of bakegoodss is considered and investigational concordantly DSTU 4583:2006 making to bread and wares of с rye and mixtures of rye and wheat flour, quality estimation of products, category of defects and their reason of origin and methods of their avoidance.
Опис: Сотніченко А. В. Оцінка якості і характеристика дефектів зерна та хлібу згідно ДСТУ 4583:2006 // Студентський науковий вісник [МНАУ]. Сільськогосподарські науки. 2020. Вип. 2 (15). С. 213-219.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/9629
Розташовується у зібраннях:Студентський науковий вісник [МНАУ]. Сільськогосподарські науки. 2020. Вип. 2 (15)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
213-219.pdf628,14 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.