Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/9648
Назва: Технологічні особливості дослідження якості зерна сої на експорт
Інші назви: Technological features of research of quality of grain of soy are on an export
Автори: Стародубець, Олексій Олександрович, науковий керівник
Starodubets, Aleksey, scientific director
Філоненко, О. М.
Filonenko, О.
Ключові слова: якість зерна
експорт
стандарт
соя
продовольча безпека
quality of grain
export
standard
soy
food safety
Дата публікації: 2020
Видавництво: Миколаївський національний аграрний університет
Короткий огляд (реферат): У статті досліджено та проаналізовано показники якості зерна сої на експорт. Описано мінімальні вимоги країн імпортерів для зернобобової культури - сої. Проаналізовано технологію проведення випробувань відповідно до вимог міжнародних стандартів.
In the article investigational and the indexes of quality of grain of soy are analysed on an export. The minimum requirements of countries of importers are described for a leguminous culture - soy. Testing technology is analysed in accordance with the requirements of international standards.
Опис: Філоненко О. М. Технологічні особливості дослідження якості зерна сої на експорт // Студентський науковий вісник [МНАУ]. Сільськогосподарські науки. 2020. Вип. 2 (15). С. 245-250.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/9648
Розташовується у зібраннях:Студентський науковий вісник [МНАУ]. Сільськогосподарські науки. 2020. Вип. 2 (15)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
245-250.pdf390,58 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.