Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/9648
Title: Технологічні особливості дослідження якості зерна сої на експорт
Other Titles: Technological features of research of quality of grain of soy are on an export
Authors: Стародубець, Олексій Олександрович, науковий керівник
Starodubets, Aleksey, scientific director
Філоненко, О. М.
Filonenko, О.
Keywords: якість зерна
експорт
стандарт
соя
продовольча безпека
quality of grain
export
standard
soy
food safety
Issue Date: 2020
Publisher: Миколаївський національний аграрний університет
Abstract: У статті досліджено та проаналізовано показники якості зерна сої на експорт. Описано мінімальні вимоги країн імпортерів для зернобобової культури - сої. Проаналізовано технологію проведення випробувань відповідно до вимог міжнародних стандартів.
In the article investigational and the indexes of quality of grain of soy are analysed on an export. The minimum requirements of countries of importers are described for a leguminous culture - soy. Testing technology is analysed in accordance with the requirements of international standards.
Description: Філоненко О. М. Технологічні особливості дослідження якості зерна сої на експорт // Студентський науковий вісник [МНАУ]. Сільськогосподарські науки. 2020. Вип. 2 (15). С. 245-250.
URI: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/9648
Appears in Collections:Студентський науковий вісник [МНАУ]. Сільськогосподарські науки. 2020. Вип. 2 (15)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
245-250.pdf390,58 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.