Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/9676
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Коцюбенко, Ганна Анатоліївна, науковий керівник | - |
dc.contributor.advisor | Kotsyubenko, Anna, scientific director | - |
dc.contributor.author | Яцула, О. М. | - |
dc.contributor.author | Yatsula, O. | - |
dc.date.accessioned | 2021-06-16T07:24:33Z | - |
dc.date.available | 2021-06-16T07:24:33Z | - |
dc.date.issued | 2020 | - |
dc.identifier.uri | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/9676 | - |
dc.description | Яцула О. М. Упровадження інтегрованої системи управління на підприємстві ФОП «Шкуринський О.М.» // Студентський науковий вісник [МНАУ]. Сільськогосподарські науки. 2020. Вип. 2 (15). С. 287-291. | uk_UA |
dc.description.abstract | У статті проведено узагальнений аналіз основних тенденцій розвитку вимог до безпечності м’ясних продуктів. Запропоновано методологію проектування та упровадження інтегрованої системи управління на м’ясопереробному підприємстві. | uk_UA |
dc.description.abstract | The article provides a generalized analysis of the main trends in the development of safety requirements for meat products. The methodology of designing and implementing an integrated management system at a meat processing plant is proposed. | - |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.publisher | Миколаївський національний аграрний університет | uk_UA |
dc.subject | м’ясні продукти | uk_UA |
dc.subject | підприємство | uk_UA |
dc.subject | інтегрована система управління | uk_UA |
dc.subject | якість | uk_UA |
dc.subject | meat products | uk_UA |
dc.subject | enterprise | uk_UA |
dc.subject | integrated management system | uk_UA |
dc.subject | quality | uk_UA |
dc.title | Упровадження інтегрованої системи управління на підприємстві ФОП «Шкуринський О.М.» | uk_UA |
dc.title.alternative | Implementation of integrated management system at processing enterprise FOP «Shkurynski O. N.» | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Студентський науковий вісник [МНАУ]. Сільськогосподарські науки. 2020. Вип. 2 (15) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
287-291.pdf | 351,72 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.