Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/9676
Title: Упровадження інтегрованої системи управління на підприємстві ФОП «Шкуринський О.М.»
Other Titles: Implementation of integrated management system at processing enterprise FOP «Shkurynski O. N.»
Authors: Коцюбенко, Ганна Анатоліївна, науковий керівник
Kotsyubenko, Anna, scientific director
Яцула, О. М.
Yatsula, O.
Keywords: м’ясні продукти
підприємство
інтегрована система управління
якість
meat products
enterprise
integrated management system
quality
Issue Date: 2020
Publisher: Миколаївський національний аграрний університет
Abstract: У статті проведено узагальнений аналіз основних тенденцій розвитку вимог до безпечності м’ясних продуктів. Запропоновано методологію проектування та упровадження інтегрованої системи управління на м’ясопереробному підприємстві.
The article provides a generalized analysis of the main trends in the development of safety requirements for meat products. The methodology of designing and implementing an integrated management system at a meat processing plant is proposed.
Description: Яцула О. М. Упровадження інтегрованої системи управління на підприємстві ФОП «Шкуринський О.М.» // Студентський науковий вісник [МНАУ]. Сільськогосподарські науки. 2020. Вип. 2 (15). С. 287-291.
URI: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/9676
Appears in Collections:Студентський науковий вісник [МНАУ]. Сільськогосподарські науки. 2020. Вип. 2 (15)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
287-291.pdf351,72 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.