Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/9676| Title: | Упровадження інтегрованої системи управління на підприємстві ФОП «Шкуринський О.М.» |
| Other Titles: | Implementation of integrated management system at processing enterprise FOP «Shkurynski O. N.» |
| Authors: | Коцюбенко, Ганна Анатоліївна, науковий керівник Kotsyubenko, Anna, scientific director Яцула, О. М. Yatsula, O. |
| Keywords: | м’ясні продукти підприємство інтегрована система управління якість meat products enterprise integrated management system quality |
| Issue Date: | 2020 |
| Publisher: | Миколаївський національний аграрний університет |
| Abstract: | У статті проведено узагальнений аналіз основних тенденцій розвитку вимог до безпечності м’ясних продуктів. Запропоновано методологію проектування та упровадження інтегрованої системи управління на м’ясопереробному підприємстві. The article provides a generalized analysis of the main trends in the development of safety requirements for meat products. The methodology of designing and implementing an integrated management system at a meat processing plant is proposed. |
| Description: | Яцула О. М. Упровадження інтегрованої системи управління на підприємстві ФОП «Шкуринський О.М.» // Студентський науковий вісник [МНАУ]. Сільськогосподарські науки. 2020. Вип. 2 (15). С. 287-291. |
| URI: | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/9676 |
| Appears in Collections: | Студентський науковий вісник [МНАУ]. Сільськогосподарські науки. 2020. Вип. 2 (15) |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| 287-291.pdf | 351,72 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.