Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/9676
Title: | Упровадження інтегрованої системи управління на підприємстві ФОП «Шкуринський О.М.» |
Other Titles: | Implementation of integrated management system at processing enterprise FOP «Shkurynski O. N.» |
Authors: | Коцюбенко, Ганна Анатоліївна, науковий керівник Kotsyubenko, Anna, scientific director Яцула, О. М. Yatsula, O. |
Keywords: | м’ясні продукти підприємство інтегрована система управління якість meat products enterprise integrated management system quality |
Issue Date: | 2020 |
Publisher: | Миколаївський національний аграрний університет |
Abstract: | У статті проведено узагальнений аналіз основних тенденцій розвитку вимог до безпечності м’ясних продуктів. Запропоновано методологію проектування та упровадження інтегрованої системи управління на м’ясопереробному підприємстві. The article provides a generalized analysis of the main trends in the development of safety requirements for meat products. The methodology of designing and implementing an integrated management system at a meat processing plant is proposed. |
Description: | Яцула О. М. Упровадження інтегрованої системи управління на підприємстві ФОП «Шкуринський О.М.» // Студентський науковий вісник [МНАУ]. Сільськогосподарські науки. 2020. Вип. 2 (15). С. 287-291. |
URI: | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/9676 |
Appears in Collections: | Студентський науковий вісник [МНАУ]. Сільськогосподарські науки. 2020. Вип. 2 (15) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
287-291.pdf | 351,72 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.